ЛШ: Борусија - Јуве, Барса - Сити

Последњи учесници четвртфинала фудбалске Лиге шампиона биће познати у среду после утакмица Борусија Дортмунд - Јувентус и Барселона - Манчестер сити.

Фудбал 17.03.2015 | 23:20
ЛШ: Борусија - Јуве, Барса - Сити

Пласман у наредну рунду такмичење до сада су изборили Пари Сен Жермен, Порто, Бајерн и Реал Мадрид, док се у уторак састају Атлетико Мадрид - Бајер Леверкузен (0:1) и Монако - Арсенал (1:3).

Јувентус је у првом мечу савладао Борусију са 2:1, али немачки тим има добар резултат и може да елиминише италијанског шампиона.

"Милионери" су успели да преброде кризу из првог дела сезоне, већ три утакмице не знају за пораз и нису примили гол.

"Утакмица против Келна је још једна у низу на којој нисмо примили гол што нас радује пред реванш са Јувентусом. Желимо да прођемо даље, мислим да можемо до четврфинала", рекао је тренер Дортмунда Јирген Клоп
.
Јувентус на овом мечу неће моћи да рачуна на организатора игре Андреу Пирла, који није успео да се опорави од повреде бутног мишића.

"Мораћемо да поведемо, можда чак постигено и више од једног гола", рекао је тренер торинског клуба Масимилијано Алегри.

Утакмицу на Вестфалену судиће најбољи српски арбитар Милорад Мажић.

Барселона ће на Ноу Кампу дочекати Манчестер сити, после победе од 2:1 у првом мечу. Шпански клуб не би требало да има тежак посао с озбиром на форму Ситија, који је у последњем колу Премијер лиге изгубио од Барнлија (1:0).

"Проблем је што не побеђујемо екипе, које смо до сада побеђивали, а то је јер не постижемо голове. Убеђен сам да играчи дају све од себе, међутим морамо да наставимо да верујемо у себе и вратимо се на ниво на којем смо били", рекао је Пелегрини.

Он је додао да се не плаши отказа ако "грађана" доживе пораз од Барселоне.

"Не мислим да је мој посао доведен у питање. Лига шампиона је важна, али зна да направи погршну слику о неком тиму. Једна лоша утакмица или грешка и испали сте", рекао је чилеански стручњак.

Са друге стране каталонски гигант ће покушати да се домогне рекордног осмог пласмана у четвртфинале елитног клупског такмичења.

Утакмице у Дортмунду и Барселони играју се у среду у стандардном термину од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар