Видео: Навијачи Реала и Роналдо - срам вас било!

Навијачи Реал Мадрида дефинитивно нису свесни каквог играча имају у тиму, пошто су на мечу са Левантеом поново звиждали Кристијану Роналду.

Фудбал 17.03.2015 | 16:00
Видео: Навијачи Реала и Роналдо - срам вас било!

Најбољи играч света налази се у малом паду форме у последњих месец јер је од 41 гола ове сезоне 'само' осам постигао у 2015. години.

У међувремену, Роналдо је постао најбољи стрелац у историји еврокупова, а једини је играч у историји клуба из Мадрида који је у пет узастопних сезона постигао 40 или више погодака.

При том, Роналдо је на до сада одиграних 284 меча за 'Краљевски клуб' постигао невероватних 293 гола, што је 1,03 поготка по мечу!
Такође, заједно са Каримом Бенземом и Гаретом Бејлом чини један од најбољих нападачких трија у историји фудбала – који током фудбалске године постигне више голова неко неколико тимова из 'Лига 5' заједно.

За пет година је тиму са Сантијаго Бернабеуа донео седам трофеја, укључујући две титуле првака Шпаније, два Купа Краља, Лигу шампиона и Светско првенство за клубове, за шта је награђен са две Златне лопте.

Упркос свему набројаном, то не спречава 'навијаче' десетоструког првака Европе да звиђде и негодују на сваки лош потез Роналда, ипак то није први, а ни последњи, пут да се симпатизери Реал Мадрида на сраман начин опходе према великанима свог тима и фудбалске историје.

Резултат свега овога била је одлука Португалца да не даје изјаве до краја сезоне, док против Левантеа остао у чуду и неверици.

Ипак, ни Роналдо није остао дужан, па је ''мало псовао'' своје навијаче због звиждука!

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рр

17.03.2015 17:49

ПА ви у једном тексту,писете како није славио погодак,а сад га браните од навијаца.Он је најбољи играц,по неком мозда Меси,нема сумње или је први или други.Али је и најплаценији господо ,и арогантан ,уфуран и безобразан на терену.Никада ни једни навијаци свом играцу нису дзаба звиздали.Статистика је таква и срусио је све рекорде то постујем,а бил срусио да игра у Спортингу,ста је освојио са Португалом.Моје мисљење да и он треба да постује један велики Реал Мадрид и његове навијаце.

ОДГОВОРИТЕ