Video: Navijači Reala i Ronaldo - sram vas bilo!

Navijači Real Madrida definitivno nisu svesni kakvog igrača imaju u timu, pošto su na meču sa Levanteom ponovo zviždali Kristijanu Ronaldu.

Fudbal 17.03.2015 | 16:00
Video: Navijači Reala i Ronaldo - sram vas bilo!

Najbolji igrač sveta nalazi se u malom padu forme u poslednjih mesec jer je od 41 gola ove sezone 'samo' osam postigao u 2015. godini.

U međuvremenu, Ronaldo je postao najbolji strelac u istoriji evrokupova, a jedini je igrač u istoriji kluba iz Madrida koji je u pet uzastopnih sezona postigao 40 ili više pogodaka.

Pri tom, Ronaldo je na do sada odigranih 284 meča za 'Kraljevski klub' postigao neverovatnih 293 gola, što je 1,03 pogotka po meču!
Takođe, zajedno sa Karimom Benzemom i Garetom Bejlom čini jedan od najboljih napadačkih trija u istoriji fudbala – koji tokom fudbalske godine postigne više golova neko nekoliko timova iz 'Liga 5' zajedno.

Za pet godina je timu sa Santijago Bernabeua doneo sedam trofeja, uključujući dve titule prvaka Španije, dva Kupa Kralja, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo za klubove, za šta je nagrađen sa dve Zlatne lopte.

Uprkos svemu nabrojanom, to ne sprečava 'navijače' desetostrukog prvaka Evrope da zviđde i negoduju na svaki loš potez Ronalda, ipak to nije prvi, a ni poslednji, put da se simpatizeri Real Madrida na sraman način ophode prema velikanima svog tima i fudbalske istorije.

Rezultat svega ovoga bila je odluka Portugalca da ne daje izjave do kraja sezone, dok protiv Levantea ostao u čudu i neverici.

Ipak, ni Ronaldo nije ostao dužan, pa je ''malo psovao'' svoje navijače zbog zvižduka!

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rr

17.03.2015 17:49

PA vi u jednom tekstu,pisete kako nije slavio pogodak,a sad ga branite od navijaca.On je najbolji igrac,po nekom mozda Mesi,nema sumnje ili je prvi ili drugi.Ali je i najplaceniji gospodo ,i arogantan ,ufuran i bezobrazan na terenu.Nikada ni jedni navijaci svom igracu nisu dzaba zvizdali.Statistika je takva i srusio je sve rekorde to postujem,a bil srusio da igra u Sportingu,sta je osvojio sa Portugalom.Moje misljenje da i on treba da postuje jedan veliki Real Madrid i njegove navijace.

ODGOVORITE