ЛШ: Атлетико има да туче, гребе, уједа, провоцира...!

Бајер из Леверкузена спреман на све у реваншу против шампиона Шпаније!

Фудбал 17.03.2015 | 10:00
ЛШ: Атлетико има да туче, гребе, уједа, провоцира...!

С обзиром да су у Примери практично испали из трке за титулу, фудбалерима мадридског Атлетика је Лига шампиона једина шанса да спасу сезону и покушају да понове нешто слично ономе из прошле године.

Али, на том путу ће им стајати Бајер из Леверкузена који их је надиграо и победио у првом мечу у Немачкој. Немци су све пријатно изненадили игром у тој утакмици, а посебно су изненадили тиме што су Атлетико победили његовим оружјем - агресивношћу на сваком делу терена.

Јасно је да се Симеонеови изабраници не предају унапред и да ће учинити све да у реваншу надокнаде минус из првог меча. А, познато је да често не бирају средства да дођу до резултата.
“Знамо шта нас чека. Они ће нас гребати, штипати, уједати, ударати, провоцирати… Познати су по томе. Они ће урадити све да преокрену резултат, а свесни смо колико су јаки на свом терену и какву подршку имају са трибина. Знамо и да умеју да играју фудбал. Нису случајно шампиони Шпаније и финалисти Лиге шампиона. Очекује нас јако тежак посао. Наши играчи ће морати да дају све од себе и ако понове партију од пре недеље имамо шансу да први пут после 2002. догурамо до четвртфинала”, рекао је уочи пута у Мадрид, Леверкузенов менаџер Михаел Шаде.

Коментари / 0

Оставите коментар