LŠ: Atletiko ima da tuče, grebe, ujeda, provocira...!

Bajer iz Leverkuzena spreman na sve u revanšu protiv šampiona Španije!

Fudbal 17.03.2015 | 10:00
LŠ: Atletiko ima da tuče, grebe, ujeda, provocira...!

S obzirom da su u Primeri praktično ispali iz trke za titulu, fudbalerima madridskog Atletika je Liga šampiona jedina šansa da spasu sezonu i pokušaju da ponove nešto slično onome iz prošle godine.

Ali, na tom putu će im stajati Bajer iz Leverkuzena koji ih je nadigrao i pobedio u prvom meču u Nemačkoj. Nemci su sve prijatno iznenadili igrom u toj utakmici, a posebno su iznenadili time što su Atletiko pobedili njegovim oružjem - agresivnošću na svakom delu terena.

Jasno je da se Simeoneovi izabranici ne predaju unapred i da će učiniti sve da u revanšu nadoknade minus iz prvog meča. A, poznato je da često ne biraju sredstva da dođu do rezultata.
“Znamo šta nas čeka. Oni će nas grebati, štipati, ujedati, udarati, provocirati… Poznati su po tome. Oni će uraditi sve da preokrenu rezultat, a svesni smo koliko su jaki na svom terenu i kakvu podršku imaju sa tribina. Znamo i da umeju da igraju fudbal. Nisu slučajno šampioni Španije i finalisti Lige šampiona. Očekuje nas jako težak posao. Naši igrači će morati da daju sve od sebe i ako ponove partiju od pre nedelje imamo šansu da prvi put posle 2002. doguramo do četvrtfinala”, rekao je uoči puta u Madrid, Leverkuzenov menadžer Mihael Šade.

Komentari / 0

Ostavite komentar