Са ''Орлова'' на ''Црне мачке''?!

Дик Адвокат преузима Сандерленд? Адвокат никада у својој каријери није водио клуб из Енглеске, али је осетио чари острвског фудбала, пошто је водио Ренџерс од 1998. до 2001. године...

Фудбал 16.03.2015 | 22:40
Са ''Орлова'' на ''Црне мачке''?!

Велики потреси у Сандерленду могли би да доведу до смене менаџера Гуса Појета до краја недеље! Уругвајски стручњак одавно је изгубио подршку навијача, који су већ неколико пута јавно истакли своје незадовољство играма Црних мачака, а после бламаже коју је екипа са севера Енглеске претрпела од Астон Виле и управи је пукла жица, па је постало јасно - Појету су дани одбројани!

Енглески медији увелико пишу да ће Појет до краја недеље бити "бивши", а као први кандидат за наследника помиње се некадашњи селектор репрезентације Србије - Дик Адвокат! Према писању угледног острвског листа Телеграф холандски стручњак, који је без ангажмана пуна четири месеца, фигурира за најбоље решење Мачака у овом тренутку, с обзиром да је тржиште "мршаво", а екипи је под хитно потребан спасилац. Сандерленд и ове сезоне чека грчевита борба за опстанак, до последњег кола.

Адвоката никада у својој каријери није водио клуб из Енглеске, али је осетио чари острвског фудбала, пошто је водио Ренџерс од 1998. до 2001. године.

Као могући кандидати за клупу Сандерленда помињу се још и Пол Ламберт и Глен Ходл.

Коментари / 0

Оставите коментар