Sa ''Orlova'' na ''Crne mačke''?!

Dik Advokat preuzima Sanderlend? Advokat nikada u svojoj karijeri nije vodio klub iz Engleske, ali je osetio čari ostrvskog fudbala, pošto je vodio Rendžers od 1998. do 2001. godine...

Fudbal 16.03.2015 | 22:40
Sa ''Orlova'' na ''Crne mačke''?!

Veliki potresi u Sanderlendu mogli bi da dovedu do smene menadžera Gusa Pojeta do kraja nedelje! Urugvajski stručnjak odavno je izgubio podršku navijača, koji su već nekoliko puta javno istakli svoje nezadovoljstvo igrama Crnih mačaka, a posle blamaže koju je ekipa sa severa Engleske pretrpela od Aston Vile i upravi je pukla žica, pa je postalo jasno - Pojetu su dani odbrojani!

Engleski mediji uveliko pišu da će Pojet do kraja nedelje biti "bivši", a kao prvi kandidat za naslednika pominje se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije - Dik Advokat! Prema pisanju uglednog ostrvskog lista Telegraf holandski stručnjak, koji je bez angažmana puna četiri meseca, figurira za najbolje rešenje Mačaka u ovom trenutku, s obzirom da je tržište "mršavo", a ekipi je pod hitno potreban spasilac. Sanderlend i ove sezone čeka grčevita borba za opstanak, do poslednjeg kola.

Advokata nikada u svojoj karijeri nije vodio klub iz Engleske, ali je osetio čari ostrvskog fudbala, pošto je vodio Rendžers od 1998. do 2001. godine.

Kao mogući kandidati za klupu Sanderlenda pominju se još i Pol Lambert i Glen Hodl.

Komentari / 0

Ostavite komentar