И Сопот тражи паре од Звезде!

Трећелигаш тражи новац од трансфера Уроша Спајића, са Маракане поручили да неће добити новац!

Фудбал 16.03.2015 | 22:20
И Сопот тражи паре од Звезде!

Када је Владан Лукић пре неколико година дошао на чело Црвене звезде, једна од првих његових првих одлука је била да успостави сарадњу Црвене звезде и Сопота клуба из свог родног града у којем је до тада обављао председничку функцију.

Сопот је тада постао нека врста филијале црвено-белих у којој су се калили млади играчи и који је требало да буде полигон за обуку Звездине деце. Сарадња је трајала колико је трајао и Лукић на челу Звезде, а у Сопоту су данас кивни на клуб са Маракане јер им није исплаћен новац од трансфера Уроша Спајића у Тулуз.

Њима по правилима иде прописани део од трансфера с обзиром да је Спајић прве корак у сениорском фудбалу направио у Сопоту као позајмљено Звездино дете.

„Ситуација је тешка, било је питање да ли ћемо овог пролећа наставити такмичење. Иако од јуна прошле године имамо правоснажну одлуку Арбитражне комисије заједнице Суперлиге, и даље нам из Црвене звезде нису прослеђена средства солидарности за трансфер Уроша Спајића у Тулуз претпрошле године. О динамици исплате у последњих шест месеци смо причали са Стефаном Пантовићем в. д. генералног секретара који нам је предочио да сазнања о разговорима има и директор Звездан Терзић. Како нам је Пантовић недавно наговестио да од тога неће бити ништа, приморани смо да се обратимо дисциплинској комисији ФСС. Не сумњамо да ће нас заштити“, рекао је за Журнал, Бојан Давидовић, генерални секретар Сопота.

Коментари / 0

Оставите коментар