I Sopot traži pare od Zvezde!

Trećeligaš traži novac od transfera Uroša Spajića, sa Marakane poručili da neće dobiti novac!

Fudbal 16.03.2015 | 22:20
I Sopot traži pare od Zvezde!

Kada je Vladan Lukić pre nekoliko godina došao na čelo Crvene zvezde, jedna od prvih njegovih prvih odluka je bila da uspostavi saradnju Crvene zvezde i Sopota kluba iz svog rodnog grada u kojem je do tada obavljao predsedničku funkciju.

Sopot je tada postao neka vrsta filijale crveno-belih u kojoj su se kalili mladi igrači i koji je trebalo da bude poligon za obuku Zvezdine dece. Saradnja je trajala koliko je trajao i Lukić na čelu Zvezde, a u Sopotu su danas kivni na klub sa Marakane jer im nije isplaćen novac od transfera Uroša Spajića u Tuluz.

Njima po pravilima ide propisani deo od transfera s obzirom da je Spajić prve korak u seniorskom fudbalu napravio u Sopotu kao pozajmljeno Zvezdino dete.

„Situacija je teška, bilo je pitanje da li ćemo ovog proleća nastaviti takmičenje. Iako od juna prošle godine imamo pravosnažnu odluku Arbitražne komisije zajednice Superlige, i dalje nam iz Crvene zvezde nisu prosleđena sredstva solidarnosti za transfer Uroša Spajića u Tuluz pretprošle godine. O dinamici isplate u poslednjih šest meseci smo pričali sa Stefanom Pantovićem v. d. generalnog sekretara koji nam je predočio da saznanja o razgovorima ima i direktor Zvezdan Terzić. Kako nam je Pantović nedavno nagovestio da od toga neće biti ništa, primorani smo da se obratimo disciplinskoj komisiji FSS. Ne sumnjamo da će nas zaštiti“, rekao je za Žurnal, Bojan Davidović, generalni sekretar Sopota.

Komentari / 0

Ostavite komentar