''Ибракадабра'' се извинио Французима!

Фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић извинио се због своје изјаве да Француска не заслужује ’Свеце’ после пораза од Бордоа са 3:2.

Фудбал 16.03.2015 | 19:40
''Ибракадабра'' се извинио Французима!

„За 15 година играња фудбала нисам видео оваква г***а од судије, ово је у****а земља. Француска не заслужује ПСЖ“, викао је бесни Ибрахимовић после утакмице.

Шампиони Француске су доживели трећи пораз ове сезоне, после којег имају два бода мање од водећег Олимпика из Лиона, а исто толико су испред Олимпика из Марсеја.

Министар спорта Француске Патрик Кане је одмах после утакмице реаговао и тражио извињење од шведског фудбалера.

„Ибрахимовићево разочарање не оправдава његове изјаве упућене судији и земљи која га је угостила. Мораће да се извини“, поручио је Кане.

Ибрахимовић је одмах одговорио саопштењем у којем је истакао да није мислио никога да увреди и да је само говорио о фудбалу.

„Моји коментари нису били против Француске или француског народа. Говорио сам о фудбалу. Изгубио сам утакмицу, прихватам то, али не могу да прихватим када судија не поштује правила. Није то први пут и доста ми је више. Упућујем своје искрено извињење свима који су били увређени или су погрешно протумачили моје изјаве“, нагласио је Ибрахимовић.

Швеђанин је био двоструки стрелац за ’Свеце’ у недељу, само четири дана пошто је искључен у дуелу са Челсијем у осмини финала Лиге шампиона. Пари Сен Жермен је био сат и по времена без Ибрахимовића, али је прошао даље захваљујући головима у гостима, пошто је утакмица на „Стамфорд бриџу“ завршена резултатом 2:2, после 1:1 у Паризу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

16.03.2015 18:40

Какво Изненадјене!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

16.03.2015 18:48

КРАЉ ОСТАЈЕ КРАЉ.

ОДГОВОРИТЕ