''Ibrakadabra'' se izvinio Francuzima!

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović izvinio se zbog svoje izjave da Francuska ne zaslužuje ’Svece’ posle poraza od Bordoa sa 3:2.

Fudbal 16.03.2015 | 19:40
''Ibrakadabra'' se izvinio Francuzima!

„Za 15 godina igranja fudbala nisam video ovakva g***a od sudije, ovo je u****a zemlja. Francuska ne zaslužuje PSŽ“, vikao je besni Ibrahimović posle utakmice.

Šampioni Francuske su doživeli treći poraz ove sezone, posle kojeg imaju dva boda manje od vodećeg Olimpika iz Liona, a isto toliko su ispred Olimpika iz Marseja.

Ministar sporta Francuske Patrik Kane je odmah posle utakmice reagovao i tražio izvinjenje od švedskog fudbalera.

„Ibrahimovićevo razočaranje ne opravdava njegove izjave upućene sudiji i zemlji koja ga je ugostila. Moraće da se izvini“, poručio je Kane.

Ibrahimović je odmah odgovorio saopštenjem u kojem je istakao da nije mislio nikoga da uvredi i da je samo govorio o fudbalu.

„Moji komentari nisu bili protiv Francuske ili francuskog naroda. Govorio sam o fudbalu. Izgubio sam utakmicu, prihvatam to, ali ne mogu da prihvatim kada sudija ne poštuje pravila. Nije to prvi put i dosta mi je više. Upućujem svoje iskreno izvinjenje svima koji su bili uvređeni ili su pogrešno protumačili moje izjave“, naglasio je Ibrahimović.

Šveđanin je bio dvostruki strelac za ’Svece’ u nedelju, samo četiri dana pošto je isključen u duelu sa Čelsijem u osmini finala Lige šampiona. Pari Sen Žermen je bio sat i po vremena bez Ibrahimovića, ali je prošao dalje zahvaljujući golovima u gostima, pošto je utakmica na „Stamford bridžu“ završena rezultatom 2:2, posle 1:1 u Parizu.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

16.03.2015 18:40

Kakvo Iznenadjene!!!

ODGOVORITE
Name

КРАЉ

16.03.2015 18:48

КРАЉ ОСТАЈЕ КРАЉ.

ODGOVORITE