Терза опет пред Судом!

Суд утврђује да ли је незаконито присвојен новац од трансфера некадашњих играча ОФК Београда - Вање Грубача, Срђана Станића и Бранислава Ивановића.

Фудбал 16.03.2015 | 18:20
Терза опет пред Судом!

Суђење Звездану Терзићу и још тројици његових сарадника у понедељак је формално кренуло испочетка пред Вишим судом у Београду због промене председника судског већа.

Њима се суди због оптужби да су незаконито присвојили део новца од трансфера три фудбалера ОФК Београда у иностране клубове.

Терзић, који сада генерални директор ФК Црвена звезда, поново је негирао кривицу и оспорио наводе оптужнице, а исто су учинили и остали оптужени.

Они данас нису детаљно износили одбрану јер су то учинили раније.

Поред Терзића суди се и бившем директору ОФК Владимиру Булатовићу и некадашњем секретару Заједнице фудбалских клубова прве савезне лиге Миловану Никодиновићу, као и фудбалском менаџеру Дражену Подунавцу.

Терете се да су злоупотребом службеног положаја противправно присвојили више милиона евра од трансфера фудбалера ОФК Београда Вање Грубача, Срђана Станића и Бранислава Ивановића у иностране клубове.

Наставак суђења заказан је за 8. мај, кад би требало да буду саслушани сведоци који до сада нису сведочили пред судом. Са исказима већ саслушаних сведока судско веће ће се упознати из записника са ранијих суђења.

Коментари / 0

Оставите коментар