Terza opet pred Sudom!

Sud utvrđuje da li je nezakonito prisvojen novac od transfera nekadašnjih igrača OFK Beograda - Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

Fudbal 16.03.2015 | 18:20
Terza opet pred Sudom!

Suđenje Zvezdanu Terziću i još trojici njegovih saradnika u ponedeljak je formalno krenulo ispočetka pred Višim sudom u Beogradu zbog promene predsednika sudskog veća.

Njima se sudi zbog optužbi da su nezakonito prisvojili deo novca od transfera tri fudbalera OFK Beograda u inostrane klubove.

Terzić, koji sada generalni direktor FK Crvena zvezda, ponovo je negirao krivicu i osporio navode optužnice, a isto su učinili i ostali optuženi.

Oni danas nisu detaljno iznosili odbranu jer su to učinili ranije.

Pored Terzića sudi se i bivšem direktoru OFK Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru Zajednice fudbalskih klubova prve savezne lige Milovanu Nikodinoviću, kao i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Terete se da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili više miliona evra od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića u inostrane klubove.

Nastavak suđenja zakazan je za 8. maj, kad bi trebalo da budu saslušani svedoci koji do sada nisu svedočili pred sudom. Sa iskazima već saslušanih svedoka sudsko veće će se upoznati iz zapisnika sa ranijih suđenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar