Видић - Манћини, пукла ''веза'' скроз!

Српски фудбалер напустио тренинг камп Интера уочи недељног меча са Ћезеном због наводног грипа, а италијански медији тврде да се нешто веће "ваља иза брда".

Фудбал 16.03.2015 | 18:00
Видић - Манћини, пукла ''веза'' скроз!

Немања Видић и тренер Роберто Манћини на "ратној нози" су од првог дана сарадње. Неповерљиви стратег Интера наводно је на почетку сезоне упознавао нове играче, прилагођавао их тиму, а Видић је ту био неко ко му се није уклапао у "визију".
Седење на клупи искусног штопера много је жуљало, па се причало и о његовом одласку из клуба у зимском прелазном року. То се није догодило, а Видић је средином јануара коначно постигао први гол на мечу против Вероне.

И када су многи помислили - то је то, опет је дошло до правог "куршлуса".

На мечу Лиге Европе против Глазгова, српски фудбалер је много изнервирао Манћинија јер се преспоро спремао да замени повређеног Ранокију, па га је тренер Интера вратио на клупу за резерве, а италијанског фудбалера оставио у игри до краја меча.

Да је однос између Видића и Манћинија лош потврдио је и менаџер српског фудбалера Силвано Мартина.

После пораза од Волфсбурга (1:3) у Лиги Европе Манћини је индиректно прозвао Видића. Он је рекао да је већину грешака на том мечу направила задња линија тима, јер су одбрамбени играчи превише враћали лопту голману, а Србин је био у саставу на том дуелу.

Мартина је након тога рекао да је запањем том изјавом Манћинија.

"То се односи и на Видића са којим Манћини дефинитивно има некакав проблем за који нико не зна. Када је дошао у Интер, два месеца га је држао на клупи. Користио га је после тога само када му је 'горело под ногама', када није имао кога, због повреда или одсуства других дефанзиваца. А од тада је стално на клупи без икаквог објашњења. Наравно да такав однос утиче много на морал играча који је имао беспрекорну каријеру. Зато често помислим да су такви поступци Манћинија мотивисани личним, а не реалним разлозима. Па Видић је пре само годину дана у ово време био стрелац против Бајерна у Лиги шампиона. Понављам, пре годину дана, не пре десет", изјавио је италијанским новинарима Мартина.

Он је додао да се Видић упркос свему понаша крајње професионално, редовно тренира, иако је веома разочаран што не игра.

Ипак, изгледа да је дошло до "пуцања" и да је растанак у јуну неминован.

Видић је уствари у свађи са тренером, а пред меч са Ћезеном је напустио тренинг камп Интера због наводног вируса грипа.

Лист "Коријере дело спорт" преноси да је то само званична верзија клуба за јавност, а да је незванично дошло до потпуног разлаза играча и тренера, којим је и дефинитивно потврђено да ће се овог лета њихови путеви раздвојити.

Уочи меча са Ћезеном у недељу Манћини је изјавио да су Ранокиа и Хуан Хезус најбољи пар штопера и тако и дефинитивно прецртао Видићево име.

Немања Видић изгледа пакује кофере...

Коментари / 0

Оставите коментар