"Надгробни споменик" за Владимира Путина

Украјински активисти у недељу су поставили надгробни споменик на ком је Владимир Путин приказан као Адолф Хитлер.

Свијет 16.03.2015 | 10:55
"Надгробни споменик" за Владимира Путина

"Споменик" је постављен испред руске амбасаде у Кијеву, а тиме су желели да се нашале на рачун гласина о здравственом стању руског председника.

Под будним оком неколицине радника обезбеђења, активисти су излили цемент по путу и поставили мермерни  споменик.

На њему је писало "В. В. 12. марта 2015.", што су прва слова имена и очева имена (Владимир Владимирович) руског председника и дан његове замишљене "смрти".

На споменику је била исписана и увредљива порука с кукастим крстом  покрај Путиновог лика који је приказан с брковима и с фризуром као у Хитлера.

"Овај дан Украјинци дуго чекају", нашалио се Сергиј Хаџинов, један од организатора који је додао да је реч о "својеврсној шали".

"Недавно су кружила нагађања о томе је ли Путин жив или није", рекао је тај 41-годишњак, члан проевропског покрета на тргу Мајдану у Кијеву који се завршио падом проруске власти бившег председника Виктора Јануковича.

Иначе свеприсутан у руским медијима, Путин се није појавио у јавности од 5. марта што је на друштвеним мрежама подстакло питања о његовом здравственом стању.

Међутим, руске телевизије су у петак објавиле су снимке и изјаве руског председника снимљене, како наводе, овог петка док је у својој резиденцији у Новом Огарјову, у предграђу Москве, примао једног руског лидера.

Уз лажни надгробни споменик Владимира Путина у Кијеву постављени су и експлодирана граната, каранфил и боца црвене течности која симболизује крв.

Извор: ХИНА

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Серафим

16.03.2015 10:05

Украјинци а не Руси су се борили са нацистима раме уз раме, они као покатолицени бивси православци пробају да Русији ударају самаре за рацум Руских дусмана, али фала богу плацају и велику цену. Путин је истерао из склониста нуклеарно орузје на копно у воду и ваздух за одбрану Русије, па нек неко писне.Сто се тице Украјинаца то су руски сиптари исти као о наси били су мањи од макова зрна док их не подрза Америка и запад за три дана ни једног сиптара кад је отисла србска војка није било на Косову напунили су гаце па тако усрани се петама ударали у стразњницу безајуци и тако це им бити поново кад се створе услови а тако сада пролазе Украјинци као најгори изроди и одроди руски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

безбели

16.03.2015 10:54

Све си тацно рекао.Вец неколико година тразим бар једног сиптара на Косову,нигде ни једног.Сви побјегли од храбре српске војске

ОДГОВОРИТЕ
Name

РХ

16.03.2015 13:04

Великих ли побједа у задњих 400год.а Србија све мања имања и мања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

16.03.2015 15:06

Да Бог да да је Хитлер добио рат не би било биједе И неправде оволике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.03.2015 17:40

Немоћни потез наста из ИИ свјетског рата. Још им је само то остало.

ОДГОВОРИТЕ