Тужилаштво предложило притвор за отмичаре

Специјални суд у Београду одредио је притвор до 30 дана за троје француских држављана, осумњичених да су у петак, 13. марта, отели двогодишњу М.П. у насељу Браћа Јерковић.

Србија 16.03.2015 | 07:25
Тужилаштво предложило притвор за отмичаре

Судија за претходни поступак синоћ донео је решење којим им је одредио притвор због постојања околности које указују на опасност од бекства, као и особитих околности које указују да би могли ометати поступак утицањем на сведоке, рекла је Тањугу портпарол суда Тања Кољеншић.

Притвор им је одређен и због кривичног дела које им се ставља на терет и запрећене казне за то дело, а начин изврсења кривичног дела довео је до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка, навела је Кољеншић.

Осумњичени су претходно саслушани у Тужилаштву у присуству адвоката по службеној дужности и тумача за француски језик.

Себастијан Бранш, Горин Бранш Алексија Сандрин и Емилијен Улијет Кристел се сумњиче да су извршили кривично дело отмице, јер су 13. марта око подне у насељу Браће Јерковић отели малолетну М.П. употребом силе.

Потом су својим БМW-ом покушали да напусте Србију, али су спречени правовременом интервенцијом полиције.

Извор: Тањуг

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

16.03.2015 06:44

Бојим се да на томе и не остане. Ма каквих 30 дана. Минимум 30 година, без права на било какво помиловање или пребацивање у затвор у Француској. То је једини разумни метод да се ово никада не понови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијетин

16.03.2015 07:24

Цуј предлозили притвор, па наго ста друго?

Name

Вук

16.03.2015 09:03

Ста је вама људи?? Па таква је процедура у свим правним дрзавама...прво тузилац "предлазе" судији, а овај одредјује притвор до оконцања судјења. Па не мислите ваљда да це их пустити да се бране са слободе?! Прво це у Србији одлезати пар година а онда це их изруцити Француској да окају гријехе за оно сто су тамо уцинили....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

16.03.2015 09:08

То су Француски дрзављани ,пустице они њих по кратком поступку !Сила је та Француска !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

16.03.2015 09:34

Профил тих људи и презимена ми казу да су они род том детету мозда баба ,деда и мајка .. Наравно морају се теско казнит по том сто су урадили јер у свакој земљи се морају постоват закони па и у Србији .. Морају се Казнит у Србији а и у Француској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

16.03.2015 23:41

Погријесио сам ..нису ови никаква фамилија отете цурице, вец су као насли слику мале Маје на фејсбуку и отели је јер је лицила на њихову цурицу истих година, да би је употребили за днк анализе на неком судјењу са бивсим музем кцерке ... 30 година затвора им није мало ..

ОДГОВОРИТЕ