Одборник СО Сребреница: "Нисам ником пријетио"

Маринко Секулић - Кокеза, новинар из Сребренице,  наставља са изношењем неистина и лажних оптужби на рачун одборника СНСД Сребреница. Ноторна је лаж да му је ико пријетио сем тужбом  за нанијету штету  изнијете у јавном деманту који су пренијели и јавни портали. Али овај мали новинар „од 50 марака“ како га у Сребреници ми познајемо не престаје са изношењем и преношењем лажних исконструисаних догађаја како би оправдао своје наручено писаније.

Република Српска 15.03.2015 | 17:25
Одборник СО Сребреница: "Нисам ником пријетио"

Послије изнесених и лажних коментара који ни са чим нису поткрепљени,  он наставља писање и преношење лажи које су демантоване,  по приватним Фејсбук профилима, те креирања нових лажних профила ради преношења исте садржане,  а све у циљу наношења штете из чисте злобе или материјалне користи.

Са истим и сличним захтјевима за „наручено новинарско писање уз материјалну надокнаду“ се обраћао и мени лично и другим јавним личностима у Сребреници, тако да изношење оваквих злонамјерних текстова могу разумјети као освету за неуспјело „новинарско уцјењивање и рекетирање зарад писања неистине“.

Неријетко се овај новинар жали на слаб материјални статус, али да на овакав начин обезбјеђује материјалну корист  стварно је јадно и биједно за новинарсво у 21 вијеку.


Драгић Глишић,
СНСД Скелани

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

гд

15.03.2015 18:35

Сојиц Срецко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

15.03.2015 18:45

Лично познајем Глишића, нема шансе да је он некоме пријетио.

ОДГОВОРИТЕ