Odbornik SO Srebrenica: "Nisam nikom prijetio"

Marinko Sekulić - Kokeza, novinar iz Srebrenice,  nastavlja sa iznošenjem neistina i lažnih optužbi na račun odbornika SNSD Srebrenica. Notorna je laž da mu je iko prijetio sem tužbom  za nanijetu štetu  iznijete u javnom demantu koji su prenijeli i javni portali. Ali ovaj mali novinar „od 50 maraka“ kako ga u Srebrenici mi poznajemo ne prestaje sa iznošenjem i prenošenjem lažnih iskonstruisanih događaja kako bi opravdao svoje naručeno pisanije.

Republika Srpska 15.03.2015 | 17:25
Odbornik SO Srebrenica: "Nisam nikom prijetio"

Poslije iznesenih i lažnih komentara koji ni sa čim nisu potkrepljeni,  on nastavlja pisanje i prenošenje laži koje su demantovane,  po privatnim Fejsbuk profilima, te kreiranja novih lažnih profila radi prenošenja iste sadržane,  a sve u cilju nanošenja štete iz čiste zlobe ili materijalne koristi.

Sa istim i sličnim zahtjevima za „naručeno novinarsko pisanje uz materijalnu nadoknadu“ se obraćao i meni lično i drugim javnim ličnostima u Srebrenici, tako da iznošenje ovakvih zlonamjernih tekstova mogu razumjeti kao osvetu za neuspjelo „novinarsko ucjenjivanje i reketiranje zarad pisanja neistine“.

Nerijetko se ovaj novinar žali na slab materijalni status, ali da na ovakav način obezbjeđuje materijalnu korist  stvarno je jadno i bijedno za novinarsvo u 21 vijeku.


Dragić Glišić,
SNSD Skelani

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

gd

15.03.2015 18:35

Sojic Srecko...

ODGOVORITE
Name

Realno

15.03.2015 18:45

Lično poznajem Glišića, nema šanse da je on nekome prijetio.

ODGOVORITE