Нове Ренџерсове муке!

Навијачи бесни због слабих резултата! Отерајте их све, па да кренемо од нуле! Од 15. новембра до данас клуб из Глазгова има само пет победа у 14 утакмица, водећи Хартс има 24 бода више, дугопласирани Хибернијан седам, док петопласирани Фалкирк, први испод црте која води у плеј-оф, за промоцију, има само пет бодова заостатка.

Фудбал 16.03.2015 | 10:00
Нове Ренџерсове муке!

Тамо негде почетком новембра, када је у првих 12 кола забележено чак девет победа, изгледало је да је Глазгов Ренџер на путу потпуног повратка у премијерлигашки фудбал. Ипак, од 15. новембра до данас само пет победа у 14 утакмица, водећи Хартс има 24 бода више, дугопласирани Хибернијан седам, док петопласирани Фалкирк, први испод црте која води у плеј-оф за промоцију, има само пет бодова заостатка.

Ни доласком новог стратега Стујарта Мекола ситуација се није померила са мртве тачке, везан је и четврти првенствени реми, па навијачи легендарног клуба са Ајброкс парка, који је 2012. године прогласио банкрот због пореских дугова, имају више него довољно разлога за задовољство.

Коментари на друштвеним мрежама прилично су подељени. Иде се од оних умирујућих, да треба дати подршку тиму у овако незгодним тренуцима, до тога да комплетну екипу треба отерати из тима и поново започети све од нуле!

Чашу је прелио реми са последњепласираним Ливингстоном у суботу, у којем је на видело изашла комплетна немоћ Полицајаца. Већ у уторак на Ајброкс стиже Алоа, а након ње у наредна три кола два ривала ће бити Хибернијан и Хартс, мечеви који би могли да направе озбиљне проблеме Меколовом тиму.

Ренџерс је у протекле две сезоне прво ушао из четвртог у трећи ранг, а потом из трећег у други, а од великог значаја за шкотски фудбал било би да се тај успон настави, па да Глазгов поново има два великана у највишем рангу.

Коментари / 0

Оставите коментар