Nove Rendžersove muke!

Navijači besni zbog slabih rezultata! Oterajte ih sve, pa da krenemo od nule! Od 15. novembra do danas klub iz Glazgova ima samo pet pobeda u 14 utakmica, vodeći Harts ima 24 boda više, dugoplasirani Hibernijan sedam, dok petoplasirani Falkirk, prvi ispod crte koja vodi u plej-of, za promociju, ima samo pet bodova zaostatka.

Fudbal 16.03.2015 | 10:00
Nove Rendžersove muke!

Tamo negde početkom novembra, kada je u prvih 12 kola zabeleženo čak devet pobeda, izgledalo je da je Glazgov Rendžer na putu potpunog povratka u premijerligaški fudbal. Ipak, od 15. novembra do danas samo pet pobeda u 14 utakmica, vodeći Harts ima 24 boda više, dugoplasirani Hibernijan sedam, dok petoplasirani Falkirk, prvi ispod crte koja vodi u plej-of za promociju, ima samo pet bodova zaostatka.

Ni dolaskom novog stratega Stujarta Mekola situacija se nije pomerila sa mrtve tačke, vezan je i četvrti prvenstveni remi, pa navijači legendarnog kluba sa Ajbroks parka, koji je 2012. godine proglasio bankrot zbog poreskih dugova, imaju više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo.

Komentari na društvenim mrežama prilično su podeljeni. Ide se od onih umirujućih, da treba dati podršku timu u ovako nezgodnim trenucima, do toga da kompletnu ekipu treba oterati iz tima i ponovo započeti sve od nule!

Čašu je prelio remi sa poslednjeplasiranim Livingstonom u subotu, u kojem je na videlo izašla kompletna nemoć Policajaca. Već u utorak na Ajbroks stiže Aloa, a nakon nje u naredna tri kola dva rivala će biti Hibernijan i Harts, mečevi koji bi mogli da naprave ozbiljne probleme Mekolovom timu.

Rendžers je u protekle dve sezone prvo ušao iz četvrtog u treći rang, a potom iz trećeg u drugi, a od velikog značaja za škotski fudbal bilo bi da se taj uspon nastavi, pa da Glazgov ponovo ima dva velikana u najvišem rangu.

Komentari / 0

Ostavite komentar