Шта морате знати прије везе са старијим мушкарцем?

Иако су с годинама као вино и старији мушкарци могу изненадити неким незрелим поступцима. Ево шта су они сами открили о себи.

Занимљивости 15.03.2015 | 12:22
Шта морате знати прије везе са старијим мушкарцем?

1. Не желимо да се дружимо с вашим пријатељима

Није као да смо старији само пет година, па нам је супер забавно да идемо на рејв журку вашег пријатеља. Ноћи када смо лумповали до пет ујутру су иза нас.

2. Можда само један виски уместо седам водки

Ми и даље можемо да пијемо, само то не желимо да радимо у неком офуцаном бару. Сада можемо себи приуштити право пиће у бару где се нећемо гурати за шанком.

3. Слушаћете приче о “старим данима“ и питати се зашто више нисмо тако забавни

Пропустили сте наше дивље дане, те сте у наш живот ушле када смо се смирили. Немојте покушавати да нас подстакнете на понашање од раније јер је најбоље да остане у албуму успомена.

4. Ми нисмо увек баш тако зрели

То што смо старији не значи да смо престали да гледамо цртаће или да се смејемо на најглупље форе. Неке ствари никада неће проћи.

5. Нисмо више у фазону необавезних веза

Ако смо у вези, онда смо стварно у вези.

6. Знамо шта желимо од живота и тешко да ће то неко моћи да промени

Ок, можда нико баш не зна тачно шта жели, али имамо посао, ако не и каријеру, више новца и одређени начин живота. Зашто бисмо хтели да мењамо нешто чему смо у двадесетим стремили?

7. Много смо научили из претходних веза

Да наравно да имамо много емотивног терета на леђима, али што смо више девојака имали боље знамо шта желимо и како да избегнемо исте грешке које смо раније чинили.

8. Ми смо заиста као вино

Мушкарци заиста боље изгледају с годинама.

9. Могуће је само пријатељи са бившим девојакам

Будите спремне на то. Сваки зрео и пристојан мушкарац у 80 одсто случајева цивилизовано је раскинуо с бившом. Али, не брините више нисмо заљубљени у њих.

10. Бољи смо у кревету

Хајде, једноставно да кажемо да имамо више искуства.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар