Šta morate znati prije veze sa starijim muškarcem?

Iako su s godinama kao vino i stariji muškarci mogu iznenaditi nekim nezrelim postupcima. Evo šta su oni sami otkrili o sebi.

Zanimljivosti 15.03.2015 | 12:22
Šta morate znati prije veze sa starijim muškarcem?

1. Ne želimo da se družimo s vašim prijateljima

Nije kao da smo stariji samo pet godina, pa nam je super zabavno da idemo na rejv žurku vašeg prijatelja. Noći kada smo lumpovali do pet ujutru su iza nas.

2. Možda samo jedan viski umesto sedam vodki

Mi i dalje možemo da pijemo, samo to ne želimo da radimo u nekom ofucanom baru. Sada možemo sebi priuštiti pravo piće u baru gde se nećemo gurati za šankom.

3. Slušaćete priče o “starim danima“ i pitati se zašto više nismo tako zabavni

Propustili ste naše divlje dane, te ste u naš život ušle kada smo se smirili. Nemojte pokušavati da nas podstaknete na ponašanje od ranije jer je najbolje da ostane u albumu uspomena.

4. Mi nismo uvek baš tako zreli

To što smo stariji ne znači da smo prestali da gledamo crtaće ili da se smejemo na najgluplje fore. Neke stvari nikada neće proći.

5. Nismo više u fazonu neobaveznih veza

Ako smo u vezi, onda smo stvarno u vezi.

6. Znamo šta želimo od života i teško da će to neko moći da promeni

Ok, možda niko baš ne zna tačno šta želi, ali imamo posao, ako ne i karijeru, više novca i određeni način života. Zašto bismo hteli da menjamo nešto čemu smo u dvadesetim stremili?

7. Mnogo smo naučili iz prethodnih veza

Da naravno da imamo mnogo emotivnog tereta na leđima, ali što smo više devojaka imali bolje znamo šta želimo i kako da izbegnemo iste greške koje smo ranije činili.

8. Mi smo zaista kao vino

Muškarci zaista bolje izgledaju s godinama.

9. Moguće je samo prijatelji sa bivšim devojakam

Budite spremne na to. Svaki zreo i pristojan muškarac u 80 odsto slučajeva civilizovano je raskinuo s bivšom. Ali, ne brinite više nismo zaljubljeni u njih.

10. Bolji smo u krevetu

Hajde, jednostavno da kažemo da imamo više iskustva.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar