ПСЖ наставља да ''удара'' Челси - хоће Банета!

Парижанима није било довољно што су Челсију узели снове о Лиги шампиона ове сезоне, сада би да им узму и једног од најважнијих играча.

Фудбал 15.03.2015 | 12:20
ПСЖ наставља да ''удара'' Челси - хоће Банета!

Бранислав Ивановић игра у форми која га држи у фокусу, не само фудбалске публике широм Европе, већ и највећих и најбогатијих европских клубова.

Челси је, према писању острвских медија, позивањем Ивановића на преговоре о продужетку уговора (и повишици) наводно успео да одбије напад Реал Мадрида, али сада је атак стигао из Париза.

Медији на Острву наводе да је Пари Сен Жермен кренуо у офанзиву и да намерава да, после елиминације Челсија, зада Роману Абрамовичу и Жозеу Мурињу још један ударац - да им узме Ивановића, чији актуелни уговор са клубом истиче у јуну 2016. године.

Заправо, све док Ивановић званично не продужи сарадњу са лидером Премијер лиге и клубом за који наступа од зиме 2008. године, он ће бити достижна мета заинтересованим клубовима.

Када су стигле вести о томе да је "Мурињо победио Реал", наведено је да Ивановића чека четворогодишњи уговор са Челсијем, међутим у међувремену почеле су да стижу другачије информације.

Уколико је тачно то да је Мурињо одлучио да 31-годишњем капитену репрезентације Србије понуди само продужетак сарадње на једну сезону, питање је како ће Ивановић на то реаговати и да ли ће одлучити да се за неки од водећих клубова у Европи веже дугорочније.

У Челсију су недавно донели одлуку, а то је на својој кожи осетио и капитен Џон Тери, да се са ветеранима сарадња продужава сезону, по сезону, међутим начин на који Ивановић игра, форма коју држи месецима уназад и искуство које може да понуди, дају му за право да сматра да још није ушао у круг играча који би требало да размишљају о крају каријере.

На крају, а то нас је искуство научило, вести које објављују водећи острвски листови увек треба узимати са резервом. Тако се и уговор на четири године преко ноћи претворио у продужетак сарадње на годину дана...

Коментари / 0

Оставите коментар