PSŽ nastavlja da ''udara'' Čelsi - hoće Baneta!

Parižanima nije bilo dovoljno što su Čelsiju uzeli snove o Ligi šampiona ove sezone, sada bi da im uzmu i jednog od najvažnijih igrača.

Fudbal 15.03.2015 | 12:20
PSŽ nastavlja da ''udara'' Čelsi - hoće Baneta!

Branislav Ivanović igra u formi koja ga drži u fokusu, ne samo fudbalske publike širom Evrope, već i najvećih i najbogatijih evropskih klubova.

Čelsi je, prema pisanju ostrvskih medija, pozivanjem Ivanovića na pregovore o produžetku ugovora (i povišici) navodno uspeo da odbije napad Real Madrida, ali sada je atak stigao iz Pariza.

Mediji na Ostrvu navode da je Pari Sen Žermen krenuo u ofanzivu i da namerava da, posle eliminacije Čelsija, zada Romanu Abramoviču i Žozeu Murinju još jedan udarac - da im uzme Ivanovića, čiji aktuelni ugovor sa klubom ističe u junu 2016. godine.

Zapravo, sve dok Ivanović zvanično ne produži saradnju sa liderom Premijer lige i klubom za koji nastupa od zime 2008. godine, on će biti dostižna meta zainteresovanim klubovima.

Kada su stigle vesti o tome da je "Murinjo pobedio Real", navedeno je da Ivanovića čeka četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, međutim u međuvremenu počele su da stižu drugačije informacije.

Ukoliko je tačno to da je Murinjo odlučio da 31-godišnjem kapitenu reprezentacije Srbije ponudi samo produžetak saradnje na jednu sezonu, pitanje je kako će Ivanović na to reagovati i da li će odlučiti da se za neki od vodećih klubova u Evropi veže dugoročnije.

U Čelsiju su nedavno doneli odluku, a to je na svojoj koži osetio i kapiten Džon Teri, da se sa veteranima saradnja produžava sezonu, po sezonu, međutim način na koji Ivanović igra, forma koju drži mesecima unazad i iskustvo koje može da ponudi, daju mu za pravo da smatra da još nije ušao u krug igrača koji bi trebalo da razmišljaju o kraju karijere.

Na kraju, a to nas je iskustvo naučilo, vesti koje objavljuju vodeći ostrvski listovi uvek treba uzimati sa rezervom. Tako se i ugovor na četiri godine preko noći pretvorio u produžetak saradnje na godinu dana...

Komentari / 0

Ostavite komentar