Печник: Тужим Звезду јер ме Терза избегава!

Љубимац навијача Црвене звезде и доскорашњи играч Београђана Нејц Печник објаснио је да је тужио свој бивши клуб због неисплаћених зарада зато што је извршни директон Звездан Терзић избегавао контакт са њим.

Фудбал 15.03.2015 | 14:40
Печник: Тужим Звезду јер ме Терза избегава!

Словенац је у изјави за сајт „Гоал.цом” рекао да је пет пута померао рокове исплате, али на крају Звездин извршни директор није ни покушао да успостави контакт и договори се са њим, па је уз помоћ Мирка Поледице из Синдиката фудбалера „Независност” морао да поднесе тужбу.

„Јесам се договорио са Поледицом да идем у поступак, пошто је рок исплате 15. фебруар. Ја сам послао Терзићу поруку 5. фебруара у којој сам написао да се надам да ће испоштовати наше четврто померање исплате. Он ми је на то одговорио да није реално и да ћу добити паре у марту, на шта сам му ја рекао да није у реду да пети пут померам датуме, опраштам паре и да се надам да ће ме исплатити. Ево, ја сам сачекао и средину марта, али ништа. Ни одговора на моју другу поруку. Тако да сам се договорио са Поледицом да идем у поступак”, рекао је Печник.

Словеначки репрезентативац је истакао да Звездини челници стављају на стуб срама сваког играча који не жели да опрости своје зараде.

„И тако је за мене завршена прича на мало другачији начин. Не на такав какав сам очекивао. Али изгледа да у Звезди очекују да опростиш паре и помераш датуме у недоглед, јер ако не урадиш то онда ниси Звездаш! Само да кажем мојим бившим саиграчима, са доста њих се чујем редовно, да их пратим сваку ама сваку утакмицу уживо, преко интернета. И да верујем да могу да одбране титулу и са минималцем од 22.000 динара месечно! Много ми је жао играча који играју за џабе”, казао је Пејчник.

Фудбалер јапанског Џеф јунајтеда је дрес Црвене звезде носио годину и по дана, и један је од најзаслужнијих што су црвено-бели освојили титулу после седам година. Колико је добар био на „Маракани” најбоље показује чињеница да су Звездини навијачи на крају прошле сезоне изабрали Печника за најбољег играча.

Коментари / 0

Оставите коментар