Pečnik: Tužim Zvezdu jer me Terza izbegava!

Ljubimac navijača Crvene zvezde i doskorašnji igrač Beograđana Nejc Pečnik objasnio je da je tužio svoj bivši klub zbog neisplaćenih zarada zato što je izvršni direkton Zvezdan Terzić izbegavao kontakt sa njim.

Fudbal 15.03.2015 | 14:40
Pečnik: Tužim Zvezdu jer me Terza izbegava!

Slovenac je u izjavi za sajt „Goal.com” rekao da je pet puta pomerao rokove isplate, ali na kraju Zvezdin izvršni direktor nije ni pokušao da uspostavi kontakt i dogovori se sa njim, pa je uz pomoć Mirka Poledice iz Sindikata fudbalera „Nezavisnost” morao da podnese tužbu.

„Jesam se dogovorio sa Poledicom da idem u postupak, pošto je rok isplate 15. februar. Ja sam poslao Terziću poruku 5. februara u kojoj sam napisao da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je na to odgovorio da nije realno i da ću dobiti pare u martu, na šta sam mu ja rekao da nije u redu da peti put pomeram datume, opraštam pare i da se nadam da će me isplatiti. Evo, ja sam sačekao i sredinu marta, ali ništa. Ni odgovora na moju drugu poruku. Tako da sam se dogovorio sa Poledicom da idem u postupak”, rekao je Pečnik.

Slovenački reprezentativac je istakao da Zvezdini čelnici stavljaju na stub srama svakog igrača koji ne želi da oprosti svoje zarade.

„I tako je za mene završena priča na malo drugačiji način. Ne na takav kakav sam očekivao. Ali izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne uradiš to onda nisi Zvezdaš! Samo da kažem mojim bivšim saigračima, sa dosta njih se čujem redovno, da ih pratim svaku ama svaku utakmicu uživo, preko interneta. I da verujem da mogu da odbrane titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe”, kazao je Pejčnik.

Fudbaler japanskog Džef junajteda je dres Crvene zvezde nosio godinu i po dana, i jedan je od najzaslužnijih što su crveno-beli osvojili titulu posle sedam godina. Koliko je dobar bio na „Marakani” najbolje pokazuje činjenica da su Zvezdini navijači na kraju prošle sezone izabrali Pečnika za najboljeg igrača.

Komentari / 0

Ostavite komentar