ХДЗ: Министар финансија биће Јелка Миличевић?

Члан предсједништва БиХ и предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић казао је како се тренутно унутар тијела странке договарају имена кандидата за позиције министара у Влади ФБиХ.

Босна и Херцеговина 14.03.2015 | 13:26
ХДЗ: Министар финансија биће Јелка Миличевић?

"Разговори које водимо унутар наших страначких структура воде ка рјешењу и у понедјељак ујутро ћемо имати сва имена. Желимо створити амбијент који ће укључивати представнике из свих подручја, да имамо пристојан број мање заступљеног пола који је овога пута мушки", рекао је Човић.

Човић је нагласио да са сваку од позиција има јако пуно кандидата и да покушавају све посложити, те да се већ у сриједу и четвртак може говорити о формираној власти.

Према његовим ријечима, као што се и раније писало, кандидаткиња за министрау финансија је Јелка Миличевић.

"Шести министар (Министарство финансија, оп.а) је свакако ХДЗ-ов, али име министра желимо издоговарати са другом двојицом колега, што је нормално како би се што боље увезали и усагласили. Договор вриједи ако су све стране задовољне и сада нема разлога правити примједбе и требамо журно кренути у креирање власти", закључио је Човић.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

родјо

14.03.2015 12:54

Сад видите засто је тако све скупо у БХ,несразмјерно платама радника ту не убрајам будзетске кориснике.Тако да се све из Загреба рефлектује на БХ. То знаци да ти министри финансије воде идентицно као у Хрватској тј преписују.Сва памет је подигни цијене и натовари сто висе обавеза на НАРОД.Потпуно нереално са зивотним стандардом и куповном моци градјана БХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобан

14.03.2015 14:05

Врло брзо ће се раставити Драган са својом супругом( име заштићено , глуми Владимира Путина. Мајсторе коштаће те офирање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Машала

14.03.2015 20:52

И он значи има своју Жељку, или Сребренку, свеједно..

ОДГОВОРИТЕ