ЕЛ: Фенер утишао Пиреј!

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су Олимпијакос у Пиреју резултатом 73:64, у дербију 10. кола Топ16 фазе у Евролиги.

Кошарка 14.03.2015 | 08:20
ЕЛ: Фенер утишао Пиреј!

Изузетно квалитетан меч обележили су Немања Бјелица, Ендру Гаудлок и сјајна одбрана Фенера.

Српски репрезентативац преломио је утакмицу са две тројке у последњој деоници, а био је и најбољи појединац са 16 поена и 9 скокова. Сјајан је био и незаустављиви Газудлок који је убацио 24 поена, уз 6 тројки из 7 покушаја.

Фенер је од старта показао да је дошао у Пиреј да слави. Током целе утакмице је екипа Жељка Обрадовића играла сјајну одбрану, посебно на Василису Спанулису, па је Олимпијакос пред својим навијачима убацио само 64 поена.

Ово је екипи Жељка Обрадовића осми тријумф у другој фази, док је Олимпијакос претрпео други пораз. На првом месту у Ф групи је турски тим који има бољи међусобни скор са црвено-белима.

У саставу Олимпијакоса Лафајет је имао 14, Данстон 12, а Принтезис 11 поена. Богдан Богдановић није био превише расположен, а на крају је имао 5 поена (2-7), 2 скока и 3 асистенције.

У преосталој утакмици вечери Армани је победио у Млану екипу Уникахе са 90:86. Италијански тим је тако стигао до треће победе у другој фази, док је Уникаха последња на табели са скором 2-8.

Ђентиле је имао 23, Семјуелс 19, а Брукс 17 поена код домаћина, док је на другој страни Калеб Грин имао 22 поена, а добар је био и Гренџер са 14 поена и 9 асистенција.

Коментари / 0

Оставите коментар