Арсенал користи Пармине проблеме!

Узима јој и последње што јој је остало вредно, талентованог тинејџера! Агент 18-годишњег везисте поручио да се енглески тимови интересују за његовог клијента, међу њима и Тобџије.

Фудбал 14.03.2015 | 13:40
Арсенал користи Пармине проблеме!

Финансијска проблеми Парме су толико велики да је суд клубу одузео возила, медицинску опрему, справе за вежбање, али то неће заболети навијаче као оно што ће неминовно догађати све до краја лета 2015. године, а то је отимање играча. Неки фудбалери су већ напустили клуб због неисплаћених зарада, а сада су великани стали у ред да узму оно што је остало квалитетно на Енио Тардинију, Арсенал је пикирао своју мету.

Арсен Венгер је традиционално окренут младим играчима, а међу Крсташима је нашао погодног талента за даљи развој, али и фудбалера са искуством у Хозеу Маурију. Тобџије су пикирале 18-годишњег италијанског везисту аргентинског порекла, али нису једини, то је потврдио и његов агент.
„Марија баш траже у иностранству, пре свега у Премијер лиги. Челси, Арсенал и други“, рекао је агент талентованог тинејџера.

Маури је у овој сезони већ одиграо 21 утакмицу у Серији А те је дефинитивно прикупио доста искуства за младог играча, а имајући у виду проблеме Арсеналових везиста са повредама, као и то да би младић вероватно био доступан без обештећења врло је могуће да ће Венгер добити појачање на лето.

Коментари / 0

Оставите коментар