Arsenal koristi Parmine probleme!

Uzima joj i poslednje što joj je ostalo vredno, talentovanog tinejdžera! Agent 18-godišnjeg veziste poručio da se engleski timovi interesuju za njegovog klijenta, među njima i Tobdžije.

Fudbal 14.03.2015 | 13:40
Arsenal koristi Parmine probleme!

Finansijska problemi Parme su toliko veliki da je sud klubu oduzeo vozila, medicinsku opremu, sprave za vežbanje, ali to neće zaboleti navijače kao ono što će neminovno događati sve do kraja leta 2015. godine, a to je otimanje igrača. Neki fudbaleri su već napustili klub zbog neisplaćenih zarada, a sada su velikani stali u red da uzmu ono što je ostalo kvalitetno na Enio Tardiniju, Arsenal je pikirao svoju metu.

Arsen Venger je tradicionalno okrenut mladim igračima, a među Krstašima je našao pogodnog talenta za dalji razvoj, ali i fudbalera sa iskustvom u Hozeu Mauriju. Tobdžije su pikirale 18-godišnjeg italijanskog vezistu argentinskog porekla, ali nisu jedini, to je potvrdio i njegov agent.
„Marija baš traže u inostranstvu, pre svega u Premijer ligi. Čelsi, Arsenal i drugi“, rekao je agent talentovanog tinejdžera.

Mauri je u ovoj sezoni već odigrao 21 utakmicu u Seriji A te je definitivno prikupio dosta iskustva za mladog igrača, a imajući u vidu probleme Arsenalovih vezista sa povredama, kao i to da bi mladić verovatno bio dostupan bez obeštećenja vrlo je moguće da će Venger dobiti pojačanje na leto.

Komentari / 0

Ostavite komentar