Видићев менаџер: Манћини ће уништити Немању!

После жестоког пораза у Лиги Европе од Волфзбурга (3:1), тренер Интера Роберто Манћини се опет нашао на удару медија. Да би оправдао себе опет је кривицу свалио на последњу линију тима изјавом да су “превише враћали лопту голману”. То је веома разљутило агента Немање Видића, Силвана Мартину, јер је и српски дефанзивац ушао у игру у 52. минуту тог меча.

Фудбал 14.03.2015 | 10:20
Видићев менаџер: Манћини ће уништити Немању!

- Запањен сам и у неверици после такве изјаве Манћинија. Нарочито јер се то односи и на Видића са којим Манћини очигледно има некакав проблем за који нико не зна. Када је дошао у Интер, два месеца га је држао на клупи. Користио га је после тога само када му је “горело под ногама”, када није имао кога, због повреда или одсуства других дефанзиваца. А од тада је стално на клупи без икаквог објашњења. Наравно да такав однос утиче много на морал играча који је имао беспрекорну каријеру. Зато често помислим да су такви поступци Манћинија мотивисани личним, а не реалним разлозима. Видић је освоји много тога играјући у систему са четири играча у последњој линији, баш у систему који користи Манћини. Па Видић је пре само годину дана у ово време био стрелац против Бајерна у Лиги шампиона. Понављам, пре годину дана, не пре десет - рекао је играчев агент за сајт фцинтер1908.ит.

Мартино понавља да Видић не заслужује овакав третман.

- Изненађен сам таквим односом. Чудне су ми такве изјаве и не разумем њихову природу. И не верујем да се конкретно односе на меч у четвртак. Зар је заиста кључна замерка играчу јер је вратио лопту голману. На мечу са Волфзбургом је било много таквих пасева, али Манћинију је изгледа засметао неки који је Видић направио. Нормално је да некада играчи и голмана укључе у игру, нарочито када су под притиском.

Медије је занимало како се Видић носи са ситуацијом.

- Као и до сада. Ћути и понаша се као професионалац. Наставља максимално да ради као до сад и сви у клубу су сведоци да ни једног тренутка није желео да направи аферу иако не заслужује клупу. Наравно, жао му је што не игра као што би било и сваком другом играчу на његовом месту. Од доласка Манћинија је добијао веома мало шанси, али је сваки пут максимално професионално одрадио шта се тражи од њега и играо добро. Он нема никакав проблем са Манћинијем, а Манћини са њим...

Коментари / 0

Оставите коментар