Мртва беба оживјела у загрљају родитеља

Кејт и Дејвид Ог су били сломљени од туге када је једно од њихових близанаца, који су прерано рођени, престало дисати. Љекари су им рекли да беба мушког пола неће преживјети и донио је да га први и посљедњи пут загрле. Тада се догодило чудо.

Свијет 13.03.2015 | 19:29
Мртва беба оживјела у загрљају родитеља

Дејвид се попео на кревет како би загрлио своју бебу заједно са супругом и тада се беба почела мицати и дисати. Болничко особље је утрчало у собу и заједно су вратили бебу у живот.

Од тог дана прошло је пет година. Џеми Ог је здраво и сретно дијете које, осим своје сестре близнакиње Емили, има и малог брата.

"Било нам је веома тешко. Око 20 особа је било у соби и близу 20 минута су га покушавали оживјети и онда су престали. Казали су да ништа више не могу учинити. Тијело му је било хладно и ја сам га само хтјела загријати, први и посљедњи пут. Тада је и мој супруг скинуо мајицу и легао у кревет. Загрлили смо га и плакали из дубине душе. Причали смо му да има малу сестру која га треба и да га ми требамо, да смо му изабрали име и значење имена. Тада је отворио очи, почео дисати и ухватио Дејвидов прст", присјетила се Кејт.

Након пар година близанци су добили и малог брата Чарлија који воли причати о њима.

"Каже како је рођен дебео, а они мршави, те да је Јамие рођен мртав па да је оживио. Сви около њега знају ту причу", казала је Кејт.

Џеми нема никаквих здравствених проблема нити посљедица тога што му се догодило приликом рођења. Његови родитељи су покренули и онлине заједницу Џејми Гифт путем које прикупљају средства за прерано рођене и болесне бебе.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар