У Браће Јерковића опасно по најмлађе

У пасажу, недалеко од места где је мала Маша данас отета, више пута су се дешавале сличне ствари.

Србија 13.03.2015 | 19:17
У Браће Јерковића опасно по најмлађе

Део Улице Браће Јерковића у коме се данас одиграла отмица двогодишње девојчице (погледајте: Излетели из кола и отели дете жени усред Београда) нема баш добру репутацију код грађана који живе у близини.

Штавише, тамошњи грађани сматрају да је неопходно да се нађе начин како би се тај потез (око броја 227) што боље осигурао, како се ништа слично не би десило.

"Пре четири године, мојој тада деветогодишњој уници у пасажу близу арапске школе пришла је непозната жена и понудила да јој држи часове енглеској, у њеној кући. Није била насилна, али је пробала да моју унуку убеди да крене с њом. Међутим, она је васпитана да не разговара са непознатим људима", казале је Снежана Ковачевић Телеграфу о случају који је можда могао да буде сличан данашњем.

Комшије кажу да је овај део насеља удаљен од улице, а да су улази у зграде подаље и увучени, па није пријатно ни мушкој, камоли женској деци.

"У тренутку отмице на улици је било двадесетак људи. Осим што се све десило усред бела дана, нико није очекивао тако нешто. То значио да је све могуће, па смо с разлогом забринути", рекли су суседи поводом отмице мале девојчице, која је на срећу пронађена, док је отмичар ухапшен.

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар