U Braće Jerkovića opasno po najmlađe

U pasažu, nedaleko od mesta gde je mala Maša danas oteta, više puta su se dešavale slične stvari.

Srbija 13.03.2015 | 19:17
U Braće Jerkovića opasno po najmlađe

Deo Ulice Braće Jerkovića u kome se danas odigrala otmica dvogodišnje devojčice (pogledajte: Izleteli iz kola i oteli dete ženi usred Beograda) nema baš dobru reputaciju kod građana koji žive u blizini.

Štaviše, tamošnji građani smatraju da je neophodno da se nađe način kako bi se taj potez (oko broja 227) što bolje osigurao, kako se ništa slično ne bi desilo.

"Pre četiri godine, mojoj tada devetogodišnjoj unici u pasažu blizu arapske škole prišla je nepoznata žena i ponudila da joj drži časove engleskoj, u njenoj kući. Nije bila nasilna, ali je probala da moju unuku ubedi da krene s njom. Međutim, ona je vaspitana da ne razgovara sa nepoznatim ljudima", kazale je Snežana Kovačević Telegrafu o slučaju koji je možda mogao da bude sličan današnjem.

Komšije kažu da je ovaj deo naselja udaljen od ulice, a da su ulazi u zgrade podalje i uvučeni, pa nije prijatno ni muškoj, kamoli ženskoj deci.

"U trenutku otmice na ulici je bilo dvadesetak ljudi. Osim što se sve desilo usred bela dana, niko nije očekivao tako nešto. To značio da je sve moguće, pa smo s razlogom zabrinuti", rekli su susedi povodom otmice male devojčice, koja je na sreću pronađena, dok je otmičar uhapšen.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar