Дјевојчица нађена, отмичари ухваћени

У Београду данас око поднева отета је двогодишња дјевојчица, која је у том тренутку била са мајком. Два сата послије тога, полиција је на наплатној рампи "Шимановци" ухапсила жену и мушкарца одговорне за отмицу, а у њиховом аутомобилу је пронађено и отето дијете.

Србија 13.03.2015 | 15:04
Дјевојчица нађена, отмичари ухваћени

Ухапшени отмичари дјевојчице у Београду: Причају на шпанском, одбијају сарадњу са полицијом Мајка отете дјевојчице (Фото: Блиц.рс) Како наводи београдски Блиц, отмичари међусобно разговарају на шпанском, и није познато да ли разумију српски језик.

Још увијек се не зна да ли се лажно представљају, или је заиста ријеч о странцима.

МУП је већ ушао у процес провјере идентитета отмичара са колегама из иностранства.

Отмица се догодила око поднева код броја 227 у Улици браће Јерковић. Како "Блиц" сазнаје, полиција је одмах блокирала излазе из Београда како би пронашла отмичаре.

У аутомобилу је била дјевојка плаве косе, и човјек од око 45 година, сазнаје "Блиц". Они су зауставили на улици жену и отели јој дијете из руку.

Вера Недељковић, очевидац отмице објашњава за "Блиц" да је мушкарац обучен у црно пришао мајци која је шетала са дететом.

- Мајку је грубо одгурнуо, она је пала на асфалт па јој је истргао дете из руку, ставио у кола и одвезао - каже Вера Недељковић.

Отмица се десила у општини Вождовац, у насељу Браће Јерковић. Како "Блиц" сазнаје, полиција је блокирала излазе из Београда како би прнонашла отмичара.

Полиција је саопштила да су отмичари били у сивом аутобомбилу марке БМW, серије пет, страних регистарских ознака, највероватније румунских.

У ауту је била девојка плаве косе, и човек од око 45 година, сазнаје Блиц. Они су зауставили на улици жену и отели јој дете из руку.

Полиција је на лицу места обавила увиђај.

 

Извор: Блиц Онлине

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ДРАГО

13.03.2015 14:12

ОТМИЦАРА ТРЕБА ОДМАХ СТРЕЉАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2015 14:18

Свезати му руке за тог бмw а ноге за дрво и раставити са животом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он69

13.03.2015 15:45

Које овај мајмун сто је кликнуо на црвено

Name

Ибрахим

13.03.2015 16:19

Овај што ти је дао минус под хитно на психијатријско лијечење или је криминалац па се препознао !