Djevojčica nađena, otmičari uhvaćeni

U Beogradu danas oko podneva oteta je dvogodišnja djevojčica, koja je u tom trenutku bila sa majkom. Dva sata poslije toga, policija je na naplatnoj rampi "Šimanovci" uhapsila ženu i muškarca odgovorne za otmicu, a u njihovom automobilu je pronađeno i oteto dijete.

Srbija 13.03.2015 | 15:04
Djevojčica nađena, otmičari uhvaćeni

Uhapšeni otmičari djevojčice u Beogradu: Pričaju na španskom, odbijaju saradnju sa policijom Majka otete djevojčice (Foto: Blic.rs) Kako navodi beogradski Blic, otmičari međusobno razgovaraju na španskom, i nije poznato da li razumiju srpski jezik.

Još uvijek se ne zna da li se lažno predstavljaju, ili je zaista riječ o strancima.

MUP je već ušao u proces provjere identiteta otmičara sa kolegama iz inostranstva.

Otmica se dogodila oko podneva kod broja 227 u Ulici braće Jerković. Kako "Blic" saznaje, policija je odmah blokirala izlaze iz Beograda kako bi pronašla otmičare.

U automobilu je bila djevojka plave kose, i čovjek od oko 45 godina, saznaje "Blic". Oni su zaustavili na ulici ženu i oteli joj dijete iz ruku.

Vera Nedeljković, očevidac otmice objašnjava za "Blic" da je muškarac obučen u crno prišao majci koja je šetala sa detetom.

- Majku je grubo odgurnuo, ona je pala na asfalt pa joj je istrgao dete iz ruku, stavio u kola i odvezao - kaže Vera Nedeljković.

Otmica se desila u opštini Voždovac, u naselju Braće Jerković. Kako "Blic" saznaje, policija je blokirala izlaze iz Beograda kako bi prnonašla otmičara.

Policija je saopštila da su otmičari bili u sivom autobombilu marke BMW, serije pet, stranih registarskih oznaka, najverovatnije rumunskih.

U autu je bila devojka plave kose, i čovek od oko 45 godina, saznaje Blic. Oni su zaustavili na ulici ženu i oteli joj dete iz ruku.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

 

Izvor: Blic Online

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

DRAGO

13.03.2015 14:12

OTMICARA TREBA ODMAH STRELJATI.

ODGOVORITE
Name

patriota

13.03.2015 14:18

Svezati mu ruke za tog bmw a noge za drvo i rastaviti sa životom

ODGOVORITE
Name

On69

13.03.2015 15:45

Koje ovaj majmun sto je kliknuo na crveno

Name

Ibrahim

13.03.2015 16:19

Ovaj što ti je dao minus pod hitno na psihijatrijsko liječenje ili je kriminalac pa se prepoznao !