Печник: Не могу више да трпим Звезду!

Четири пута сам померао рок исплате, а више ми не одговарају ни на поруке! „Изгледа да у Звезди очекују да опростиш паре и помераш датуме у недоглед, јер ако не, онда ниси звездаш", каже Словенац!

Фудбал 13.03.2015 | 22:40
Печник: Не могу више да трпим Звезду!

Крцкање угледа Црвене звезде се наставља. Последњи у ред оних који су тужили црвено-беле за неисплаћене зараде стао је и Нејц Печник. Искусни универзалац, пре одласка у јапански Џеф, опростио је део дуга Звезди уз договор са челницима клуба, предвођеним Звезданом Терзићем, да му се до 15. фебруара исплати остатак дуговања. Словенац је потом безуспешно покушавао да извуче зарађени новац, на стадиону Рајко Митић престали су да се јављају на телефон, тако да му ништа друго није престало него да пресавије табак.
„Договорио сам се са Поледицом да уђемо у поступак пошто је био рок исплате 15. фебруар, а ја сам послао Терзићу поруку још 5. фебруара да се надам да ће испоштовати наше четврто померање исплате. Он ми је одговорио да није реално ни да ћу добити паре у марту, а ја сам му одговорио да није реално да и пети пут померам датуме и опраштам паре, те да се надам да ће ме исплатити. Ево, сачекао сам и средину марта и ништа. Нема ни одговора на моју другу поруку, тако да сам се договорио са Поледицом да уђемо у поступак“, рекао је Печник за МОЗЗАРТ Спорт.

Словенац је додао да је завршио причу са Звездом на начин на који није очекивао.
„Изгледа да у Звезди очекују да опростиш паре и помераш датуме у недоглед, јер ако не, онда ниси звездаш! Само да кажем мојим бившим саиграчима, са доста њих се иначе редовно чујем, да их пратим и сваку утакмицу уживо гледам преко интернета. И да верујем да могу да одбране титулу и са минималцем од 22.000 динара месечно! Много ми је жао играча који играју за џабе, а кад се изгуби или игра нерешено за све су криви они и тренер“, закључио је Печник.

Коментари / 0

Оставите коментар