Pečnik: Ne mogu više da trpim Zvezdu!

Četiri puta sam pomerao rok isplate, a više mi ne odgovaraju ni na poruke! „Izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne, onda nisi zvezdaš", kaže Slovenac!

Fudbal 13.03.2015 | 22:40
Pečnik: Ne mogu više da trpim Zvezdu!

Krckanje ugleda Crvene zvezde se nastavlja. Poslednji u red onih koji su tužili crveno-bele za neisplaćene zarade stao je i Nejc Pečnik. Iskusni univerzalac, pre odlaska u japanski Džef, oprostio je deo duga Zvezdi uz dogovor sa čelnicima kluba, predvođenim Zvezdanom Terzićem, da mu se do 15. februara isplati ostatak dugovanja. Slovenac je potom bezuspešno pokušavao da izvuče zarađeni novac, na stadionu Rajko Mitić prestali su da se javljaju na telefon, tako da mu ništa drugo nije prestalo nego da presavije tabak.
„Dogovorio sam se sa Poledicom da uđemo u postupak pošto je bio rok isplate 15. februar, a ja sam poslao Terziću poruku još 5. februara da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je odgovorio da nije realno ni da ću dobiti pare u martu, a ja sam mu odgovorio da nije realno da i peti put pomeram datume i opraštam pare, te da se nadam da će me isplatiti. Evo, sačekao sam i sredinu marta i ništa. Nema ni odgovora na moju drugu poruku, tako da sam se dogovorio sa Poledicom da uđemo u postupak“, rekao je Pečnik za MOZZART Sport.

Slovenac je dodao da je završio priču sa Zvezdom na način na koji nije očekivao.
„Izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne, onda nisi zvezdaš! Samo da kažem mojim bivšim saigračima, sa dosta njih se inače redovno čujem, da ih pratim i svaku utakmicu uživo gledam preko interneta. I da verujem da mogu da odbrane titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe, a kad se izgubi ili igra nerešeno za sve su krivi oni i trener“, zaključio je Pečnik.

Komentari / 0

Ostavite komentar