Суарез најзад открио што је отишао из Ливерпула...

Уругвајац поручио да је напустио Оствро због енглеских медија!

Фудбал 14.03.2015 | 15:20
Суарез најзад открио што је отишао из Ливерпула...

И поред успеха новоформиране екипе и обећаваујуће будућности навијачи Ливерпула сигурно још нису преболели одлазак Луиса Суареза прошлог лета. Уругвајац је пре више од годину дана продужио уговор са Црвенима, али се ипак преселио у Барселону, изненада можда, а коначно је открио и зашто.

Суареза је прилично погодило опхођење енглеских медија према њему, толико да је по њему то и главни разлог што је напустио Острво.
„Не знам да ли постоји кампања енглеских медија против мене, али се може видети да им недостајем. Толико ме критикују да траже неке ствари које се нису десиле да би привукли пажњу. Објавили су фотографије где стојим поред Демикелиса ујутру, а када су видели да нису у праву те фотографије су нестале. Рекао сам доста, и да ме оставе на миру, а и да сам отишао јер сам био уморан од њих, али они ме и даље траже“, рекао је Суарез.

Он верује да је ипак донео праву одлуку када је појачао каталонског гиганта.
„Веома сам срећан у Барси. Испунио сам сан да играм за најбољи тим на свету и сада уживам у томе. Доприносим тиму и то ме оставља мирнијим и чини да се осећам важним“, додао је Уругвајац.

Нападач Барселоне ће се крајем месеца обрети на Енфилду због опроштајног меча Стивена Џерарда.

Коментари / 0

Оставите коментар