Suarez najzad otkrio što je otišao iz Liverpula...

Urugvajac poručio da je napustio Ostvro zbog engleskih medija!

Fudbal 14.03.2015 | 15:20
Suarez najzad otkrio što je otišao iz Liverpula...

I pored uspeha novoformirane ekipe i obećavaujuće budućnosti navijači Liverpula sigurno još nisu preboleli odlazak Luisa Suareza prošlog leta. Urugvajac je pre više od godinu dana produžio ugovor sa Crvenima, ali se ipak preselio u Barselonu, iznenada možda, a konačno je otkrio i zašto.

Suareza je prilično pogodilo ophođenje engleskih medija prema njemu, toliko da je po njemu to i glavni razlog što je napustio Ostrvo.
„Ne znam da li postoji kampanja engleskih medija protiv mene, ali se može videti da im nedostajem. Toliko me kritikuju da traže neke stvari koje se nisu desile da bi privukli pažnju. Objavili su fotografije gde stojim pored Demikelisa ujutru, a kada su videli da nisu u pravu te fotografije su nestale. Rekao sam dosta, i da me ostave na miru, a i da sam otišao jer sam bio umoran od njih, ali oni me i dalje traže“, rekao je Suarez.

On veruje da je ipak doneo pravu odluku kada je pojačao katalonskog giganta.
„Veoma sam srećan u Barsi. Ispunio sam san da igram za najbolji tim na svetu i sada uživam u tome. Doprinosim timu i to me ostavlja mirnijim i čini da se osećam važnim“, dodao je Urugvajac.

Napadač Barselone će se krajem meseca obreti na Enfildu zbog oproštajnog meča Stivena Džerarda.

Komentari / 0

Ostavite komentar