И званично - Пантић је фудбалер Челсија!

МОНДО сазнаје да је талентовани фудбалер пре неколико дана и званично постао играч Челсија, потписујући уговор.

Фудбал 14.03.2015 | 10:40
И званично - Пантић је фудбалер Челсија!

Партизан је олако изгубио и талентованог фудбалера и новац.

Данило Пантић и управа Партизана нису нашли заједнички језик. За свађу је потребно двоје. Дача није имао довољно стрпљења (или они који су га саветовали), а управа Партизана није имала довољно такта и мудрости да цео овај неспоразум изглади.

Изгубиле су обе стране. Пантић је ван строја, такорећи избачен је из тима и тренира што индивидуално, што са омладинцима црно-белих, а Партизан је изгубио... све.

Пантић је ове зиме одмах желео у Челси, Партизан га није пустио. Могао је Партизан да узме бар неки динар (евро), али није. Није имала такта и мудрости ни претходна управа, јер је овај тинејџер имао професионални уговор тек на годину и по дана.

Навијачи Партизана су такође губитници јер на делу неће више гледати још једног момка који је могао да буде носилац игре у дужем периоду. Али, онда иде она прича о неминовности продаје српских фудбалских бисера, јер пара нема...

Било како било, Данило Пантић је и званично нови играч Челсија.

Према сазнањима МОНДА, Дача је пре неколико дана био у Лондону ради потписивања угвоора. Као што је од раније познато, он неће одмах обући дрес клуба из Лондона, већ ће ићи на позајмицу (холандски Витесе), што је уобичајен пут када је реч о младим фудбалерима који дођу у Челси.

Коментари / 0

Оставите коментар