I zvanično - Pantić je fudbaler Čelsija!

MONDO saznaje da je talentovani fudbaler pre nekoliko dana i zvanično postao igrač Čelsija, potpisujući ugovor.

Fudbal 14.03.2015 | 10:40
I zvanično - Pantić je fudbaler Čelsija!

Partizan je olako izgubio i talentovanog fudbalera i novac.

Danilo Pantić i uprava Partizana nisu našli zajednički jezik. Za svađu je potrebno dvoje. Dača nije imao dovoljno strpljenja (ili oni koji su ga savetovali), a uprava Partizana nije imala dovoljno takta i mudrosti da ceo ovaj nesporazum izgladi.

Izgubile su obe strane. Pantić je van stroja, takoreći izbačen je iz tima i trenira što individualno, što sa omladincima crno-belih, a Partizan je izgubio... sve.

Pantić je ove zime odmah želeo u Čelsi, Partizan ga nije pustio. Mogao je Partizan da uzme bar neki dinar (evro), ali nije. Nije imala takta i mudrosti ni prethodna uprava, jer je ovaj tinejdžer imao profesionalni ugovor tek na godinu i po dana.

Navijači Partizana su takođe gubitnici jer na delu neće više gledati još jednog momka koji je mogao da bude nosilac igre u dužem periodu. Ali, onda ide ona priča o neminovnosti prodaje srpskih fudbalskih bisera, jer para nema...

Bilo kako bilo, Danilo Pantić je i zvanično novi igrač Čelsija.

Prema saznanjima MONDA, Dača je pre nekoliko dana bio u Londonu radi potpisivanja ugvoora. Kao što je od ranije poznato, on neće odmah obući dres kluba iz Londona, već će ići na pozajmicu (holandski Vitese), što je uobičajen put kada je reč o mladim fudbalerima koji dođu u Čelsi.

Komentari / 0

Ostavite komentar