Жели га Барса, али он сања Челси и Муриња!

Вилијан и тренер Шахтјора главни кривци што би Бразилац волео да пређе на Стамфорд Бриџ.

Фудбал 13.03.2015 | 19:00
Жели га Барса, али он сања Челси и Муриња!

Вероватно не постоји играч који би остао миран на интересовање Барселоне за њега, фудбалер Шахтјора Даглас Коста има ту привилегију да каталонски гигант размишља о куповини 24-годишњег офанзивног фудбалера, али Бразилца то као да не занима, он је фокусиран на прелазак у Челси.

Играч шампиона Украјине је импресиониран Плавцима, бивши саиграч Вилијан му стално хвали клуб са Стамфорд Бриџа, али је главни фактор Жозе Мурињо.
„Био бих стварно заинтересован у прелазак у Челси, не само због свих ствари које ми Вилијан причао у клубу, већ и због тога што мислим да бих постигао све то желим уз Жозеа Муриња“, рекао је Коста.

Велики утицај на Костину жељу је проистекао из сарадње са Мирчеом Луческуом.
„Откако сам напустио Бразил радио сам са сјајним тренером и сазнао сам колики утицај тако добар професионалац може имати у фудбалу. Сада мислим да је време да пробам нову филозофију и сигуран сам да је Мурињо најбољи. Он се увек бори за трофеје“, рекао је Бразилац.

Коста се зимус помињао као потенцијално појачање Плаваца уз Хуана Квадрада, а ако и Мохамед Салах напусти клуб трансфер Бразилца би могао бити реализован. Како је Челси већ сарађивао са украјинским клубом при куповини Вилијана могуће је да ће Енглези успети и да доведу Косту за мање од 50.000.000 евра колико износи излазна клаузула у његовом уговору.

Коментари / 0

Оставите коментар