Želi ga Barsa, ali on sanja Čelsi i Murinja!

Vilijan i trener Šahtjora glavni krivci što bi Brazilac voleo da pređe na Stamford Bridž.

Fudbal 13.03.2015 | 19:00
Želi ga Barsa, ali on sanja Čelsi i Murinja!

Verovatno ne postoji igrač koji bi ostao miran na interesovanje Barselone za njega, fudbaler Šahtjora Daglas Kosta ima tu privilegiju da katalonski gigant razmišlja o kupovini 24-godišnjeg ofanzivnog fudbalera, ali Brazilca to kao da ne zanima, on je fokusiran na prelazak u Čelsi.

Igrač šampiona Ukrajine je impresioniran Plavcima, bivši saigrač Vilijan mu stalno hvali klub sa Stamford Bridža, ali je glavni faktor Žoze Murinjo.
„Bio bih stvarno zainteresovan u prelazak u Čelsi, ne samo zbog svih stvari koje mi Vilijan pričao u klubu, već i zbog toga što mislim da bih postigao sve to želim uz Žozea Murinja“, rekao je Kosta.

Veliki uticaj na Kostinu želju je proistekao iz saradnje sa Mirčeom Lučeskuom.
„Otkako sam napustio Brazil radio sam sa sjajnim trenerom i saznao sam koliki uticaj tako dobar profesionalac može imati u fudbalu. Sada mislim da je vreme da probam novu filozofiju i siguran sam da je Murinjo najbolji. On se uvek bori za trofeje“, rekao je Brazilac.

Kosta se zimus pominjao kao potencijalno pojačanje Plavaca uz Huana Kvadrada, a ako i Mohamed Salah napusti klub transfer Brazilca bi mogao biti realizovan. Kako je Čelsi već sarađivao sa ukrajinskim klubom pri kupovini Vilijana moguće je da će Englezi uspeti i da dovedu Kostu za manje od 50.000.000 evra koliko iznosi izlazna klauzula u njegovom ugovoru.

Komentari / 0

Ostavite komentar