Тумба: Свако има право да звижди!

"Зашто бих се потресао, када знам да потпуно савесно обављам одговорну друштвену функцију", рекао је потпредседник ФК Партизан, ког навијачи нису баш срдачно дочекали на кошаркашкој ревији у "Пиониру".

Фудбал 13.03.2015 | 16:40
Тумба: Свако има право да звижди!

У вечери аплауза, песме и емоција, токо кошаркашке ревије "Гробари за нас", било је и звиждука.

Конкретно, навијачи су с негодовањем дочекали председника Фудбалског клуба Зорана Поповића и потпредседника Љубишу Тумбаковића.

Тумбаковић је, тим поводом, за "Ало!" рекао:

"Нисам погођен звиждуцима навијача с трибина. Не осећам се прозваним, јер знам да радим посао максимално професионално и у служби Партизана. Зашто бих се потресао, када знам да потпуно савесно обављам одговорну друштвену функцију, а свако има право данас да ти звижди".

Тумбаковић тврди да се не каје што је дошао у "Пиониор" и побрао звиждуке.

"Не, напротив. Драго ми је што сам био у 'Пиониру' и што сам био део једне лепе манифестације, која има циљ да помогне нашим кошаркашима", изјавио је.

Он је прокоментарисао и потез Фудбалског клуба који је на рачун Кошаркашког клуба уплатио значајну суму новца, незванично 200.000 евра, после чега је кошаркашка секција ангажовала плејмејкера из Америке, Џоша Акојона.

"Та сарадња између клубова постоји већ годинама уназад и она није никаква новост. Дужност нам је да свима унутар црно-беле породице помажемо. Очекујем да и убудуће буде слично", каже Тумбаковић, најтрофејнији тренер у историји ФК Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар