Tumba: Svako ima pravo da zviždi!

"Zašto bih se potresao, kada znam da potpuno savesno obavljam odgovornu društvenu funkciju", rekao je potpredsednik FK Partizan, kog navijači nisu baš srdačno dočekali na košarkaškoj reviji u "Pioniru".

Fudbal 13.03.2015 | 16:40
Tumba: Svako ima pravo da zviždi!

U večeri aplauza, pesme i emocija, toko košarkaške revije "Grobari za nas", bilo je i zvižduka.

Konkretno, navijači su s negodovanjem dočekali predsednika Fudbalskog kluba Zorana Popovića i potpredsednika Ljubišu Tumbakovića.

Tumbaković je, tim povodom, za "Alo!" rekao:

"Nisam pogođen zvižducima navijača s tribina. Ne osećam se prozvanim, jer znam da radim posao maksimalno profesionalno i u službi Partizana. Zašto bih se potresao, kada znam da potpuno savesno obavljam odgovornu društvenu funkciju, a svako ima pravo danas da ti zviždi".

Tumbaković tvrdi da se ne kaje što je došao u "Pionior" i pobrao zvižduke.

"Ne, naprotiv. Drago mi je što sam bio u 'Pioniru' i što sam bio deo jedne lepe manifestacije, koja ima cilj da pomogne našim košarkašima", izjavio je.

On je prokomentarisao i potez Fudbalskog kluba koji je na račun Košarkaškog kluba uplatio značajnu sumu novca, nezvanično 200.000 evra, posle čega je košarkaška sekcija angažovala plejmejkera iz Amerike, Džoša Akojona.

"Ta saradnja između klubova postoji već godinama unazad i ona nije nikakva novost. Dužnost nam je da svima unutar crno-bele porodice pomažemo. Očekujem da i ubuduće bude slično", kaže Tumbaković, najtrofejniji trener u istoriji FK Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar