Психијатријски болесник "аудијем" изазвао више удеса у Пироту!

Припадници саобраћајне полиције у Пироту у четвртак су, на Психијатријско одељење овдашње болнице сместили једног Пироћанца старог 31 годину, чији се идентитет не саопштава, због низа саобраћајних прекршаја које је починио "аудијем 80", за чијим се воланом нашао.

Србија 13.03.2015 | 09:13
Психијатријски болесник "аудијем" изазвао више удеса у Пироту!

Поменути возач, против ког је поднета и прекршајна пријава, најпре је у центру града, у пешачкој зони, аутом "покупио" фрижидере испред посластичарнице "Рекорд".

Одатле је, како саопштава полиција, отишао ка Општој болници, где је "правио кругове", да би на раскрсници улица Књаза Милоша и Српских владара ударио један полицијски аутомобил. Затим је, недалеко од вртића "Лане", својим аутомобилом пришао једном паркираном и буквално га закуцао. Затим је отишао на магистралу и кренуо ка Белој Паланци.

Полиција је све време била за њим, да би код места Долац, тачније код надвожњака, скренуо са супротну страну коловоза и изазвао судар са возилом из супротног правца. Човек који је био за воланом овог возила је, услед повреда смештен у пиротску болницу, а виновник "филмске" вожње је коначно ухваћен.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар