Шкулетић и Костић дебитују за Орлове у Лисабону!

Данко Лазовић завршио у националном тиму! “Хвала му за све, али отишао је у Кину и мислим да је и он свестан реалности“, коментарише селектор Радован Ћурчић за дневни лист Спорт.

Фудбал 13.03.2015 | 11:00
Шкулетић и Костић дебитују за Орлове у Лисабону!

Нови селектор и нова имена у репрезентацији Србије. Делом последица бројних повреда, а делом и чињенице да су у последњих неколико месеци појединци добрим играма скренули пажњу на себе. Ту се пре свих мисли на Петра Шкулетића, који ће према информацијама дневног листа Спорт на гостовању Португалији 29. марта у Лисабону добити прилику да дебитује у српском националном тиму. Исто важи и за Филипа Костића, док ће каријеру у репрезентацији и други пут завршити Данко Лазовић.
"Лазовићу хвала за све, али отишао је у Кину и мислим да је и он свестан реалности", каже у интервјуу за Спорт селектор Радован Ћурчић.

Он није желео да потврди информације за Шкулетића и Костића, али се из његових одговара дало наслутити да има веома високо мишљење о поменутом двојцу. Овог другог уосталом добро познаје из младе селекције.
"Одговорићу вам на следећи начин. Увек кад сам гледао утакмицу Штутгарта, Костић је био најбољи појединац у дресу Шваба".

Кратко и о Шкулетићевим почецима у московској Локомотиви.
"Одлични су утисци. Гледао сам утакмицу коју је Локомотива играла против Ростова, а гол постигао бивши играч Партизана. Учинио је то из заиста тешке позиције, веома спретно. Оно што је за похвалу јесте и његово кретање без лопте, комплетан утисак је охрабрујући. Добро је да је наставио у истом стилу као да је носио дрес Партизана", коментарише Ћурчић.

Спорт такође наводи да Ћурчић за гостовање у Лисабону неће звати ни Милоша Јојића, Стефана Митровића, Александра Игњовског, па можда ни Здравка Кузмановића. Сви они су, као и Лазовић и повређени Филип Ђорђевић и Милан Бишевац,били стандардни у селекцији Дика Адвоката.

Коментари / 0

Оставите коментар