Škuletić i Kostić debituju za Orlove u Lisabonu!

Danko Lazović završio u nacionalnom timu! “Hvala mu za sve, ali otišao je u Kinu i mislim da je i on svestan realnosti“, komentariše selektor Radovan Ćurčić za dnevni list Sport.

Fudbal 13.03.2015 | 11:00
Škuletić i Kostić debituju za Orlove u Lisabonu!

Novi selektor i nova imena u reprezentaciji Srbije. Delom posledica brojnih povreda, a delom i činjenice da su u poslednjih nekoliko meseci pojedinci dobrim igrama skrenuli pažnju na sebe. Tu se pre svih misli na Petra Škuletića, koji će prema informacijama dnevnog lista Sport na gostovanju Portugaliji 29. marta u Lisabonu dobiti priliku da debituje u srpskom nacionalnom timu. Isto važi i za Filipa Kostića, dok će karijeru u reprezentaciji i drugi put završiti Danko Lazović.
"Lazoviću hvala za sve, ali otišao je u Kinu i mislim da je i on svestan realnosti", kaže u intervjuu za Sport selektor Radovan Ćurčić.

On nije želeo da potvrdi informacije za Škuletića i Kostića, ali se iz njegovih odgovara dalo naslutiti da ima veoma visoko mišljenje o pomenutom dvojcu. Ovog drugog uostalom dobro poznaje iz mlade selekcije.
"Odgovoriću vam na sledeći način. Uvek kad sam gledao utakmicu Štutgarta, Kostić je bio najbolji pojedinac u dresu Švaba".

Kratko i o Škuletićevim počecima u moskovskoj Lokomotivi.
"Odlični su utisci. Gledao sam utakmicu koju je Lokomotiva igrala protiv Rostova, a gol postigao bivši igrač Partizana. Učinio je to iz zaista teške pozicije, veoma spretno. Ono što je za pohvalu jeste i njegovo kretanje bez lopte, kompletan utisak je ohrabrujući. Dobro je da je nastavio u istom stilu kao da je nosio dres Partizana", komentariše Ćurčić.

Sport takođe navodi da Ćurčić za gostovanje u Lisabonu neće zvati ni Miloša Jojića, Stefana Mitrovića, Aleksandra Ignjovskog, pa možda ni Zdravka Kuzmanovića. Svi oni su, kao i Lazović i povređeni Filip Đorđević i Milan Biševac,bili standardni u selekciji Dika Advokata.

Komentari / 0

Ostavite komentar