Ван Гал враћа Видића?!

Челници Манчестер Јунајтеда све гласније размишљају о повратку бившег капитена Немање Видића на Олд Трафорд, преносе медији на Острву.

Фудбал 12.03.2015 | 18:40
Ван Гал враћа Видића?!

Други странац који је понекао капитенску траку у историји 'Црвених ђавола' напустио је клуб прошлог лета и прешао у милански Интер, после осам и по година и 15 освојених трофеја.

Међутим, Немања се није најбоље уклопио у систем (3-5-2) који је форсирао бивши тренер Валтер Мацари, док Роберто Манчини, из само њему познатих разлога, даје предност Андреи Ранокији.

С обзиром да је бивши менаџер Ситија недавно изјавио да не раћуна озбиљно на бившег капитена Црвене звезде, није немогуће да Видић на лето промени клуб, иако је спекулација овог типа било и у претходном прелазном року.

"Он је добро. Интер је велики клуб, а сваки играч би био срећан да носи дрес 'неразура'", рекао је Силвио Мартина, Видићев менаџер, са сајт Интера, "Да ли ће и следеће сезоне играти за Интер? Не знам, нисам мађионичар – не могу да гледам у будућност".

Како наводе даље медији у Енглеској, Луј ван Гал је велики обожавалац 'лика и дела' бившег репрезентативца Србије, а с обзиром да је најављено да ће Холанђанин добити нових 150 милиона фунти за трансфере с те стране неће бити проблема.

Коментари / 0

Оставите коментар